Aktiviteter

Oavsett om du vill delta i en älgsafari med upphämtning vid vår dörr eller utforska skogen och fälten på egen hand så kan vi vägleda dig och lägga fram en fin aktivitetsplan för din vistelse hos oss. Vi finns i direkt anknytning till ett antal naturreservat, så vandring, ridning, paddling eller cykelturer är perfekt för naturentusiasten.

Vattendrag: Vår lilla kommun har över 230 sjöar, åar och porlande bäckar. Här kan du hitta mellansveriges kanske renaste vattendrag och vi kan peka ut de absolut bästa för bad fiske eller paddling.

Mat: Från april till oktober är vårt café öppet på helgerna för fika eller brunch. Under andra årstider kan vi fixa lättare luncher, middagar eller efterrätter under din vistelse hos oss. Vi har även allt du behöver för att grilla utomhus eller förbereda mat i vårt gäst-pentry.

Säsongerna: Vårt BnB är öppet året runt. Vi kan låna ut skidor eller snöskor på vintern och cyklar och kanot under sommarhalvåret. Badminton eller familjelekar på baksidan gör Baggå Skola till den perfekta destinationen för både familjer och kompisgäng.